Spoznajte nas

Image_about.jpg


O podjetju


Sedež podjetja Evelon, d. o. o., je v Sloveniji – evropski državi, kjer se srečujejo Sredozemlje, Alpe in Panonska nižina.

Podjetje Evelon je leta 2008 ustanovil Milan Susman kot družbo z omejeno odgovornostjo z namenom učinkovitega trgovanja in posredovanje na svetovnem trgu, vključujoč visoke standarde poslovanja.

Milan Susman je svojo uspešno poslovno pot začel leta 1989 v Tovarni viličarjev Litostroj, kjer je delal kot prodajnik za tuje trge in že v tistem času vodil projekt prenosa tehnologije na Bližnjem vzhodu. Leta 1996 je prevzel vodenje predstavništva Impakte v Indoneziji in tam ostal vse do zaostritev gospodarsko-političnih razmer v državi in celotni regiji.

Po vrnitvi v Slovenijo se je na podlagi bogatih poslovnih izkušenj s tujino in z željo po nadaljevanju mednarodnega udejstvovanja odločil za samostojno podjetniško pot.

Dobri poslovni stiki po vsem svetu, predvsem na Bližnjem vzhodu, v Rusiji in JV Aziji, so temelj današnjega dela in razlog za uspešno končane projekte s področja prodaje tehnologij slovenskih in tujih podjetij. Podjetje se uveljavlja tudi na nekaterih novih trgih (Zahodna Afrika), kjer želi okrepiti poslovne aktivnosti.

Evelon se ukvarja z zastopanjem podjetij v tujini in s prodajo inovativnih tehnologij. V zadnjem času pomemben del poslovanja zajemajo tudi raznovrstni izdelki, za katere menimo, da je zanje na trgih, na katerih delujemo, dobro izhodišče za prodajo.

V prihodnosti želimo širiti mrežo poslovnih partnerjev in utrditi vezi z že obstoječimi. Vedno znova pa nam je velik izziv vstop na povsem nova poslovna področja ali prodaja na novih trgih.

VEDNO PRIPRAVLJENI NA NOVE POSLOVNE IZZIVE!

 

Osebna izkaznica podjetja

 

Evelon, mednarodna trgovina, projektni menedžment in svetovanje, d. o. o.

Skrajšani naziv: Evelon d. o. o.

Sedež podjetja:
Gmajna 57
1357 Notranje Gorice
Slovenija

Spletna stran: www.evelon.si
Telefon: +386 1 36 34 348

Matična številka: 3281329000
Davčna številka: SI59047402

Banka: Sberbank, d. d.
Dunajska 128 a, 1000 Ljubljana, Slovenija
BIC banke: SABRSI2X
IBAN: SI56300000010601845

Direktor: Milan Susman