Maj 2013, Irkutsk 04.04.2014

Srečanje in pogovori o možnostih sodelovanja z lokalnimi oblastmi v Irkutsku, ob Bajkalskemu jezeru.

Avgust 2016, Karači

Na sejmu IEEEP v Pakistanu, smo zastopali slovensko podjetje Robotina z ekskluzivnimi izdelki: HiQ – Home Automation System Power IQ – Energy Storage System. Odziv potencialnih kupcev je bil nad vsemi pričakovanji, pridobljeno je bilo tudi prvo naročilo.

Maj 2016, Sankt Petersburg

V partnerskem podjetju iz Rusije smo proizvedli testne količine fulerenov. V Sloveniji začnemo s serijsko proizvodnjo oktobra 2016.

April 2016, Kozina-Ljubljana

Z velikim veseljem smo gostili naše poslovne partnerje iz Indonezije. Kar nekaj let je preteklo od našega zadnjega snidenja. Organizirali smo jim poslovno srečanje v podjetju Robotina, kjer smo podpisali dogovor o distribuciji na lokalnem trgu.

December 2015, Kozina - Ljubljana

V podjetje Robotina smo pripeljali poslovne partnerje iz Združenih Arabskih Emiratov. Kasneje je bil podpisan dogovor o distribuciji na lokalnem trgu.

Oktober 2014; Donji Kraljevec, Hrvaška

Poslovna delegacija iz Gane, pod vodstvom namestnika ministra za lokalne zadeve in razvoj podeželja, na obisku v tovarni Tehnix.

April 2014, Abu Dhabi

Podjetje Evelon je v začetku aprila odprlo pisarno v Abu Dhabiju, z namenom povečanja svojih aktivnosti na hitro rastočih trgih Združenih Arabskih Emiratov in ostalih držav GCC regije.

Januar 2014, Abu Dhabi

Srečanje s poslovnimi partnerji na sejmu World Future Energy Summit je priložnost za vzdrževanje dobrih poslovnih stikov, ki je nikoli ne zamudimo.

November 2013, Akra

Poslovnim partnerjem iz Gane smo predstavili tehnologije s področja ekologije. Skupaj smo si ogledali zemljišče, ki je namenjeno izgradnji centra za predelavo odpadkov.

Oktober 2013, Moskva

Udeležba na konferenci ICIE (Mednarodni kongres podjetnikov in industrijalcev) je dobra priložnost za vzpostavitev stikov z ruskimi podjetji in podjetji centralne Azije.

Marec 2013, Ljubljana

Predavanje na predstavitvi Slovensko katarskega združenja je bilo zelo dobro obiskano in zanimanje slovenskih podjetij za vstop na nove trge zelo veliko.

September 2011, Phnom Phen in Ho Chi Minh City

Predstavitev tehnologij s področja ekologije poslovnim partnerjem iz Kambodže in Vietnama.

Januar 2011, Abu Dhabi

Predstavitev podjetja Tehnix na sejmu World Future Energy Summit. Odzivi obiskovalcev so nas pozitivno presenetili.

Junij 2010, Guangzhou

Poslovno srečanje s kitajskim kupcem utekočinjenega naftnega plina (LPG).

December 2008, Abu Dhabi

Prva odprema opreme Tehnix v Združene arabske emirate.

Junij 2008, Penza

Podpis pogodbe za prenos tehnologije Sinter v Rusijo.